Investeren in medewerkers betaalt zich altijd dubbel en dwars uit!

Workshop: Vitaliteit op de werkvloer in anderhalf uur!

Vitaliteit is hot! Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om te investeren in de vitaliteit van hun medewerkers. Maar wat is het eigenlijk, vitaliteit? Waar staat het voor? Wat betekent het voor jou als werknemer en wat kun je zelf doen om vitaal te blijven?

Deze workshop gaat op actieve wijze met deelnemers aan de slag om groter bewustzijn en betrokkenheid te creëren op het gebied van vitaliteit op de werkvloer.

Omschrijving |

Tijdens de anderhalf uur durende workshop ga je aan de slag met het begrip Vitaliteit. Waar staat het eigenlijk voor en waarom is het belangrijk voor zowel jou als je werkgever om vitaal te zijn én te blijven?

Zoals je kunt verwachten van een workshop over dit onderwerp, is het een actieve, vrolijke workshop die op laagdrempelige manier, uitnodigt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen én te blijven!

De workshop is opgedeeld in 3 delen:

  1. Wat is vitaliteit?
  2. Hoe ziet jouw persoonlijke vitaliteitskaart eruit?
  3. Wat kun jij doen om zo vitaal mogelijk te blijven?

Resultaat |

Aan het einde van de workshop weet je alles over vitaliteit en neem je een persoonlijk stappenplan mee naar huis dat jou gaat helpen vitaal te blijven op de werkvloer!

Praktisch |

Deze korte (1,5 uur ) workshop is heel erg geschikt voor een themadag, als bedrijfsactiviteit, een snuffelmarkt of verdieping rondom het thema vitaliteit of als geschenk van het bedrijf aan de medewerkers (en dus aan zichzelf!)
Kosten: € 69,00 per deelnemer (uitgaande van ca. 10 personen), maximaal 20 deelnemers.

Voor meer informatie:

mail me

Cursisten aan het werk tijdens de workshop
%d bloggers liken dit: