Ik werk ontzettend graag samen met anderen!

Het liefst met mensen die er zelf in zijn geslaagd om aan hun innerlijke drive vorm te geven. Dat zie je terug in hun bedrijven. Mensen die het talent hebben om anderen te raken, te inspireren en die de boel in beweging kunnen zetten.

Joost Vonk doet dat met zijn www.teamsmederij.nu. Hij weet als geen ander en met groot enthousiasme energie en vertrouwen aan te boren. Heb je dat nodig voor je team, bel dan zeker Joost.

Inge de Fluiter van www.schetswinkel.nl gebruikt als schetstalk de kracht van schetsen en visualisatie in om complexe materie en processen te vereenvoudigen. Dat geeft heel veel inzicht! Ik schakel Inge regelmatig in voor het maken van formats (mijn onvolprezen APK-formulier) of om plannen in beelden te ordenen.

Ik verwijs vaak door naar het Centrumvoormindfulnessleiden.nl van Eveline Brandt. In het centrum van Leiden vind je een oase van rust en leer je onder de fantastische leiding van Eveline wat mindfulness voor je kan betekenen.

Elise Verberg kwam ik tegen bij de Gemeente Leiden. Onlangs verscheen van haar het superleuke boek Instant Sabbatical, een heel praktisch werkboek waarmee je meteen aan de slag kunt.

Ik verwijs regelmatig door naar kunstzinnig therapeute Floor van Loon. Omdat ik veel met vrouwen werk, die op hun beurt weer kinderen hebben, ben ik heel blij dat ik iemand ken die prachtig werk verricht met kinderen. Floor maakt contact, weet binnen te komen en helpt kinderen op geheel eigen wijze verder: warm, creatief, wijs en met humor.

En dan zijn er natuurlijk ook nog alle vrouwen uit het Leuke Leidse vrouwennetwerk!