Op dit moment zit ik helaas helemaal vol en neem geen nieuwe klanten aan

Coaching kan zowel bij mij op kantoor als online via Teams

Last van stress en burn-outklachten?

Een burn-out kan iedereen overkomen. Wanneer je langere tijd hogere inspanning levert en te weinig kunt herstellen, raakt je energiehuishouding uit balans. Je kunt last krijgen van allerlei klachten zoals concentratieverlies, lusteloosheid, onrust, oververmoeidheid, prikkelbaarheid enz. Gelukkig kun je herstellen van een burn-out.

De klachten die horen bij overspanning en burn-out ontstaan niet van de ene dag op de andere. Het is het resultaat van een langdurig en progressief proces van mentale en fysieke uitputting. Met andere woorden: je pleegt langdurig en structureel roofbouw op je lichaam en ontwikkelt steeds meer fysieke en psychische klachten.

De CSR-methode

Als gecertificeerd partner van het CSR-centrum voor stress & veerkracht, werk ik volgens de CSR-Methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Kenmerken van deze methode:

  • Aanpak op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche
  • Professionele begeleiding volgens een bewezen effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode
  • Onmiddellijk werken aan herstel van de klachten
  • Verbetering binnen 6 weken na aanvang
  • Praktische aanpak: handvatten & tips
  • Eerst fysiek herstel de rest (het mentale deel) komt later wel.

Het is natuurlijk ook mogelijk om preventief te werken aan het voorkomen van stress- en burn-outklachten. Ik adviseer je graag over wat je als werkgever of werknemer hieraan kunt doen. Benieuwd? Neem contact met me op of maak een afspraak.

Kosten: voor de CSR-begeleiding hanteer ik dezelfde tarieven per sessie als voor reguliere coaching.

 

Top 10 stress- en burn-outklachten

De klachten die je krijgen als je last hebt van langdurige stress, zijn heel divers. Deze 10 klachten komen het meest voor.

02 CSR-Logo-2 met wit eronder03 CSR-Logo-2

%d bloggers liken dit: