Vertrouwen, rust en duidelijkheid. Dankjewel Loes, ik heb veel van je geleerd en de sessies zijn erg waardevol voor me geweest.

Het persoonlijke contact, Loes was altijd er betrokken en is een fijn en oprecht persoon. Ze gaf me ook als eerste betere inzage in mijn stress en ook vond ik de systemische oefening waarbij we naar mijn keken erg leerzaam. Ze nam ook erg de tijd voor me. Ik heb onze gesprekken als er fijn ervaren.

De deskundigheid, integriteit, de mate waarin Loes als coach in staat is om te luisteren en aan te voelen waar ik op verschillende momenten het meeste baat bij had; of het nu een lijst leefregels, een gesprek, een bepaalde oefening of verwijzing naar literatuur was, ik heb gedurende het traject constant het gevoel ervaren dat Loes begreep wat er speelde en wat er op dat moment nodig was om mij verder te helpen.

Loes stelt goede vragen en kan goed luisteren. Elke sessie kwam ik weer vol nieuwe inzichten en idee├źn thuis om aan mijn herstel te werken.

Loes is een ervaren coach die holistisch werkt: ze integreert de CSR methode moeiteloos in haar zeer kundige handelen. Ze heeft een scherpe blik, oprecht meevoelende houding en haar adviezen zijn praktisch en bruikbaar! Dank Loes, ik zal je kundige adviezen en je enthousiaste spririt mijn hele leven bij me dragen.

Ik heb ontzettend veel gehad aan de hulp van Loes. Ze heeft me in korte tijd veel handvaten gegeven waar ik zelf mee verder kan. De kracht zat hem juist in de eenvoud, waardoor ik echt zelf aan de slag kon. Ik neem nu veel meer rust en pauzes en ik weet en herken mijn valkuilen en wat ik eraan kan doen. Bedankt!!

Loes is een top-coach; ik zat al zo lang met mijn burn-out te worstelen. Vanaf de eerste kennismaking nam ze me bij de hand en gaf ze mij het vertrouwen dat het weer goed zou komen. Haar begeleiding volgens de CSR-methode is super. Ik ben weer fit!

Gelukkig heeft Loes mij een spiegel voorgehouden. Vriendelijk maar duidelijk, haar gouden combinatie. Nog steeds heel blij en dankbaar dat ik een traject bij Loes gevolgd heb.

Het voelde vanaf het begin veilig en er was een open sfeer waar alles bespreekbaar was. Het doen van inspirerende opdrachten heeft het mij veel inzicht in mezelf gegeven.

Ik heel blij ben jou ontmoet te hebben en bij jou in de praktijk te komen. Je hebt me goede inzichten gegeven en ik waardeer je open en prettige manier van doen, je doortastendheid en de manier waarop je de juiste, rake vragen weet te stellen.