Balans, daar draait het allemaal om. Zolang je goed in balans bent, kun je al je talenten en kwaliteiten inzetten en heb je het gevoel samen te vallen met jezelf en je omgeving. Maar natuurlijk lukt het niet altijd om die balans te vinden of vast te houden. Omstandigheden kunnen veranderen, bijvoorbeeld een reorganisatie op je werk, een verhuizing of gezinsuitbreiding. Soms maak je een ontwikkeling door. Je bent gegroeid waardoor de oude balans niet meer werkt en je op zoek moet naar een nieuwe balans.

Balanceren is eigenlijk een continu proces.

Alles wat ik met mijn bedrijf in Leiden aanbied, richt zich op het (her)vinden van een goede balans, die bij jou past. Mijn producten hebben tot doel jou goed in je vel te laten zitten en al jouw unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken en in te zetten. Mijn filosofie is gebaseerd op twee pijlers:

  1. centraal in mijn aanpak staat het analyseren van jouw energiesysteem: wat slurpt energie, wat geeft juist veel energie. En hoe verdeel jij je energie over de taken, rollen en verantwoordelijkheden die jij hebt.
  2. we gaan op zoek naar jouw specifieke talenten en kwaliteiten. Wat maakt jou tot wie je bent? Ben je je bewust van jouw specifieke eigen kracht? Ken je de waarde van je eigen talenten? Hoe kun jij jouw specifieke talenten en kwaliteiten beter inzetten?

Beide pijlers dragen er aan bij dat jij jezelf beter leert kennen en jij beter in je vel kunt zitten. Klanten beschrijven het als een gevoel van ‘samenvallen met jezelf’.

Werken aan een goede balans voor jezelf, is een proces. Je kunt kiezen uit de verschillende diensten en producten om te kijken wat het beste bij je past.

Vaak is de eerste stap het lastigste. Die heb je gezet door mijn pagina te bezoeken. Je bent in beweging gekomen. Meld je vandaag nog aan voor mijn nieuwsbrief, een opstelling of een coachingstraject!

%d bloggers liken dit: