Caroliene Ellerbeck heeft ooit illustraties gemaakt voor op mijn website en visitekaartje. Waar ik nog steeds heel content mee ben. Afgelopen kerst tekende ze een mooie kerstkaart voor me. Ik wordt altijd blij van de dingen die ze maakt. Ondertussen is ze samen met een vriendin de website Homemade Happiness begonnen. Gisteren ontving ik hun nieuwsbrief met daarin weer iets leuks. Met het oog op de (naderende) zomervakantie plaats ik even een linkje op mijn blog. De dames van Homemade Happiness hebben hele grappige tegoedbonnen gemaakt. Voor de kinderen. In de vakantie. Wanneer het weer even tegenzit of de verveling plotsklaps toe slaat, kun je deze bonnen mooi inzetten. Mijn moeder maakte ooit, toen we een zomer thuis bleven, een blik vol met briefjes. Om de dag mochten we een briefje trekken waarop een activiteit stond die we die dag gingen doen. Hoewel mijn moeder nog altijd klaagt dat de vakantie in Nederland de duurste ooit was, vonden wij het om de dag weer super spannend om uit te vinden wat de activiteit die dag zou zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: