Ik kom zoveel leuke vrouwen tegen in Leiden. Vrouwen die zich met hart en ziel inzetten voor hun werk, hun bedrijf. Vrouwen die erin geslaagd zijn datgene te doen waar ze écht gelukkig van worden. En het grappige is, daar zijn ze ook altijd heel goed in! Ik vind dat heel inspirerend en daarom stel ik regelmatig een Leuke Leidse vrouw voor op mijn blog. Deze week zelfs twee!

Gemma en Corine

Wie zijn jullie?
Wij zijn Gemma van der Wal (37) en Corine van Lavieren (42).

Wat is jullie’ zaak’?
Wij zijn eigenaar van InnerQiFlow, een nieuw Body en Mind centrum op de Herengracht in Leiden. Wij bieden groepslessen en één op één begeleiding op het gebied van Meditatie, Beweging, Voeding, Coaching en Massage. Deze vijf pijlers dragen in onze visie bij aan Inner-Qi-Flow; meer ontspanning, meer energie en meer focus!

Wat deed jullie besluiten om te gaan samen werken?
Vanaf onze eerste ontmoeting bleek dat we veel raakvlakken hadden op het gebied van werk, ambitie en vrije tijd. Daarnaast waren we altijd allebei geinspireerd als we elkaar weer eens hadden ontmoet. Afgelopen februari ging de kogel door de kerk: wij besloten op een dag samen op zoek te gaan naar werkruimte. En die vonden we díezelfde dag!

Wat is kenmerkend voor de manier waarop jullie werken?
InnerQiFlow kenmerkt zich als een plek waar iedereen iets kan komen halen en/of brengen wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Aandacht en ruimte voor onze klanten staat daarbij centraal. Maar ook voor de mensen die bij ons werken. Zo bieden wij veel startende ondernemers de gelegenheid te groeien in hun vak en samen als team.

Wat inspireert jullie in je werk?
Verbondenheid! In ons werk staan we veel in contact met anderen en wij ervaren dat dat juist ook een grote behoefte is van andere mensen, als individu.

Hoe vinden jullie een goede balans tussen je werk & je privéleven?
Die balans zijn we nog aan het zoeken 😉 We hebben onlangs besloten uit te breiden. We krijgen het pandje op de hoek, de voormalige bloemenwinkel van Nieuwenburg, erbij. Per januari 2013 willen wij deze plek openen. Er komt een extra massage-ruimte, een creatieve ruimte en een koffielokaal. Dus op dit moment heeft het opstarten van ons bedrijf dus nog alle aandacht. Maar balans is zeker belangrijk. Voor een deel vinden we die ook in ons werk. Lesgeven en masseren is namelijk ook voor diegene die het doet heel prettig.

Wat hebben jullie geleerd? Wat zijn jullie valkuilen?
We hebben vooral geleerd te vertrouwen dat alles mogelijk is als de behoefte en intentie helder is. Daarnaast hebben wij geleerd dat het belangrijk is om in lijn daarmee in actie te zijn en te blijven meebewegen met wat zich voordoet. Tot nu toe ervaren wij vooral Flow. Teveel acties en afspraken maken soms dat we onze agenda’s te vol maken. Gelukkig weten we elkaar daarin scherp te houden.

Wat is het aller leukste aan jullie werk?
De veranderingen zien die mensen doormaken: meer ontspanning, energie en focus! Daarnaast vinden wij het samenwerken en samen bouwen ontzettend leuk. Het resultaat, een centrum dat bruist van energie en ontspanning, maakt ons gelukkig.

Waar kunnen we jullie vinden?
Ons centrum ligt in het centrum aan de Herengracht in Leiden. Wil je meer over ons weten, bekijk dan onze website of volg ons via Facebook en Twitter.

Lezersaanbieding InnerQiFlow!
Lezers van deze blog die graag een keer bij InnerQiFlow op bezoek komen bieden wij als ze voor 10 november boeken een korting van 15% op een massage (MassageLaVie) of op een Qigong lessenkaart. Een proefles Qigong is gratis! Op de website lees je de lestijden en contactgegevens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: