DSC_0358

Tijdens de opstellingen die ik de afgelopen periode begeleidde, zag ik kwartjes vallen bij mijn klanten en ik zag mensen groeien, hier aan de tafel in mijn werkkamer. Er werd keihard gewerkt, we hebben ongelooflijk veel geleerd en ik heb er erg van genoten. En dat doe ik nog steeds.

Voor veel klanten was het een eerste kennismaking met systemisch werk.  Ik vond het bijzonder dit te mogen begeleiden. Mijn gereduceerde tarief hielp mensen over de streep. Vandaar dat ik besloten heb om tót 1 april 2014 een kennismakingstarief van € 55,00 per opstelling te hanteren.

  • Vind uit waarom je altijd tegen dezelfde obstakels oploopt in je leven (werk/privé)
  • Krijg inzicht in je gedragspatronen
  • Doorbreek gewoontes en gedrag waar jij last van hebt
  • Neem afscheid van negatieve gevoelens en emoties
  • Leer omgaan met die lastige broer of die vervelende collega (en hem/haar misschien zelfs begrijpen!)

Meld je nu hier aan en leer in korte tijd heel veel over jezelf !

Ik wist natuurlijk wel dat ik verschrikkelijk onzeker kan zijn. Maar nu snap ik waar het vandaan komt. Dat helpt me enorm, ik weet nu precies wat ik moet aanpakken om hier van afkomen!- klant

 

De opstelling bij Loes vond ik heel verhelderend. Het opstellen van mijn gezin vroeger, helpt me een aantal dingen te begrijpen. Ik heb in de opstelling afstand kunnen nemen van bepaald gedrag. Dank je wel! – Sandra

Wil je meer weten over wat systemisch werk en werken met opstellingen precies is, kijk dan even op mijn blogs hierover!

%d bloggers liken dit: