Inner-Beauty

Vandaag heb ik me heerlijk laten verzorgen. Op een ligstoel, een warme deken over me heen, de handen van een vakvrouw ontfermden zich over mij, liefdevol en kundig. Ze ging met mijn buitenkant aan de slag. Terwijl zij bezig was, merkte ik dat er van binnen wat gebeurde. Rust, acceptatie, vertrouwen, inspiratie, bewondering…. er kwam van alles voorbij. Ik realiseerde me – niet voor het eerst, maar sommige kwartjes blijven vallen! – : binnenkant & buitenkant, ze zijn zo nauw met elkaar verbonden.

Benieuwd bij wie ik in de stoel lag? Binnenkort meer over deze Leuke Leidse op mijn blog!

Afbeelding van: askclairecasey.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: