De meeste van mijn klanten hebben geen idee hoe het is om als oude dame door het leven te gaan. Ik zelf ook niet. Toch vind ik het een interessante gedachte en vraag, die ik vaak inbreng in een coachtraject: hoe denk je dat het zal zijn en hoe hoop je later terug te kijken op je leven? Zouden mannen andere gedachtes hebben dan vrouwen? Andere verlangens, andere dingen die hen spijt? In dit filmpje blikken een paar prachtige vrouwen terug. Wauw!

 

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1208733.html

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: