Ik kom zoveel leuke vrouwen tegen. Talentvolle, bevlogen vrouwen. Wijze en enthousiast vrouwen. En allemaal – heel inspirerend vind ik dat – vol toewijding en heel authentiek bezig om zichzelf in/en hun product neer te zetten. Wat een aanbod is er in Leiden en omgeving! Daar moet ik wat mee, dacht ik bij mezelf. Daarom stel ik af & toe iemand aan je voor in mijn blog. Vandaag de allereerste: Eveline Brandt.

Wie ben je?
Eveline Brandt

Identiteitskenmerken?
Ik ben moeder met hart en ziel, journalist en tekstschrijver in hart en nieren, en mindfulness trainer vol overtuiging en toewijding.

Wat heb je in de aanbieding?
Mijn mindfulnesscursus in het centrum van Leiden, waar ik een training aanbied aan mensen die veel piekeren, die last hebben van stress of (hoog)gevoeligheid, of ‘gewoon’ van een (over)vol bestaan.

Per wanneer?
De eerstvolgende cursus start op 11 mei aanstaande en heeft nog een paar plaatsen. Zie www.evelinebrandt.nl

Waar?
In de sfeervolle zaal Le Petit Port, in de Herenstraat, hartje Leiden.

Mindufulness, wat is het precies?
Mindfulness is kort gezegd leven met (meer) aandacht. Aandacht voor jezelf, en aandacht voor het hier en nu. In plaats van almaar te tobben over de toekomst of te piekeren over het verleden, trainen we bij mindfulness onze geest om bij het NU, bij dít moment te blijven.

Wat heeft Mindfulness jou gebracht?
Te veel om op te noemen! Onder andere meer harmonie in mijn gezin, meer focus in mijn werk, meer rust en minder ‘moeten’. Ik kan veel beter voelen wat goed is voor mij, en dus betere keuzes maken. Ik durf nee te zeggen tegen minder aantrekkelijk werk, ook als het goed betaald is, en kan me daardoor richten op echt mooi werk, en op mijn gezin.

Waar wordt jij heel enthousiast van? Waar gaat je motortje van lopen?
Ik mediteer zelf graag, dat is ook nodig om mijn motor weer op te laden. En ik word heel enthousiast wanneer ik mijn cursisten mag laten kennismaken met meditatie als een van de mindfulness oefeningen, omdat ik kan zien hoeveel goeds dat vaak brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: