Ik heb wel wat met engelen. Of ze nou bestaan of niet, ik vind het een fijn idee dat er vriendelijke, mooie wezens bestaan die een oogje in het zeil houden. Die op je letten. “Kinderen hebben allemaal een paar beschermengeltjes” zei mijn vader altijd. “De één nog wat meer dan de ander”. Hiermee doelde hij op mijn zus, die meerdere malen op miraculeuze wijze aan de dood of angstaanjagend blijvend letsel wist te ontsnappen. Ik herinner me iets met een tram die haar op een haar na in volle vaart overreed, een woeste golf met grote stroming die maar één ding wilde: haar opslokken. Mijn moeder wist haar nog net aan een enkel uit de branding te vissen. En dan waren er nog talloze valpartijen uit stapelbedden en van betonnen trappen. Kortom, ze heeft veel geluk gehad met al die engeltjes van haar.

En deze engelenkaartjes kunnen ook maar mooi van pas komen. Als je het even niet weet, als je wel een beetje ondersteuning kunt gebruiken bij het maken van keuzes of als je gewoon behoefte hebt aan iets vriendelijks en moois. Draai ze allemaal om, zet ze in een bakje op een plek waar je ze ziet staan en pak af en toe een engeltje als het zo uitkomt!

Te koop bij spirituele winkels of via internet. Ze zijn ook bekend als Angel Cards.

2 reacties

  1. ik denk niet zo aan engeltjes maar heb ook een fijn gevoel als ik denk dat erop je gelet wordt. ik kan ook wat situaties bedenken waarin ik dacht: kan niet anders dan dat er op me gelet werd. 🙂

    dat geldt ook voor de momenten dat ik me heel erg alleen gevoeld heb. ook dan hield ik mezelf voor, of dat nu wel of niet waar is, dat ik niet alleen was en nooit zal zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: