Ontspan? Nou dat ik soms makkelijker gezegd dan gedaan. Natuurlijk, iedereen weet dat ont-spannen belangrijk is en goed voor je. Maar als het je niet lukt zou je jezelf zomaar in de stress kunnen werken ómdat het niet lukt. En dat moeten we niet hebben. Dus, ik ben er atlijd voor alle hulpmiddelen in te zetten die er voorhande zijn en vooral ook – belangrijk! – die je aanspreken. De één ontspant door te koken, de ander door naar de sauna te gaan. Wat ontspant jou? Misschien zijn dit leuke boekjes om in huis te halen. Ze zijn voor kinderen geschreven. Lees een verhaaltje aan het einde van de dag voor het slapen gaan. Resultaat: grote staat van ontspanning. En – prettige bijwerking – ik ontspan er zelf ook altijd helemaal van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: