“Je bent heel zintuigelijk ingesteld” zei een loopbaanbegeleidster ooit tegen mij. Natuurlijk, dat had ik ook zelf wel kunnen verzinnen. Maar ik hád het nooit verzonnen! En de opmerking sloeg in als een bom. Inderdaad, dát is het. Ik ruik, ik zie, ik hoor, ik proef, ik snuif, ik voel. Overal en altijd. En kennelijk heeft niet iedereen dat. Maar ik toevallig wel. “Dus zorg ervoor dat je altijd iets op je bureau hebt staan wat je mooi vindt, of waar je blij van wordt. Het zou zomaar kunnen dat dat je helpt op momenten dat je het even niet meer zo helder ziet allemaal”. Ik vond – en vind het nog steeds – een wonderbaarlijk goede tip. En zo kwam het dat m’n oog net op mijn bakje met engeltjes viel en ik daar, voor de zoveelste keer, heel blij van werd!

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: