Zo, ik heb mezelf getrakteerd op een paar nieuwe hardloopschoenen. En – niet onbelangrijk, voor mij dan – ik heb dit keer niet alléén gekeken of ze lekker zitten – nouja, dat werd steeds meer bijzaak – maar ik had me tot doel gesteld dat ik ze ook prachtig mooi moest vinden. Want jeemig, wat zijn er veel afgrijzelijk lelijke sportschoenen te koop! Nou weet ik best dat er legio mensen zijn die voor geen goud op een paar paarse hardlopers gezien willen worden. Maar ik wel toevallig. En daar ging het om.

*oja, ze lopen fantastisch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: