Daar sta ik dan, met een flesje nagellak in mijn handen. Ik was namelijk even bij de Douglas naar binnen gelopen, omdat ze zonnebrand in de aanbieding hebben. Ik weet heus wel dat die van de Trekpleister volgens de Consumentenbond het beste uit alle testen komt, maar ik vind het gewoon fijn om af en toe in de watten gelegd te worden door de dames van Douglas. Die van Ici Paris zijn daar echt minder goed in vind ik persoonlijk. Bij de Douglas kun je zo lekker in die illusie glijden. Dat ze écht het beste met je voor hebben en dat ze je gewoon even een beetje op weg helpen. Naar een prachtige huid of een smashing oogopslag. Ik laat me uitvoerig informeren over de zonneproducten. Heerlijk! En van de zonnebrand komen we bij de dagcrème en zo wandelen we de hele winkel door. Ik volg de keurig gekapte en gestylde vrouw als een braaf hondje. “En als u nou helemaal hip wilt zijn deze zomer, dan moet u voor deze nagellak gaan!” ze houdt me een potje voor. Dat doet het hem. Die woorden triggeren me. Natuurlijk wil ik helemaal hip zijn. Deze zomer. Doet u mij die maar. Daar had ik nou net zin in! En of ik wel eens over de klantenkaart had gedacht. ‘Nou’, lach vrolijk ‘u bent een heel goed verkoopster, maar nee, ik wil geen klantenkaart”. Ik reken tevreden af. Die kaart kun je heus niet zomaar aan mij slijten. Ha! Thuis bekijk ik blij mijn schatten. En dan komt ie opeens keihard binnen: reality call!! Groene nagellak, WHAT was I thinking?!

 

Foto: www.freshtoo.nl Voor wie wél hip wil zijn deze zomer!

3 reacties

  1. Groene nagellak is ook in Cairo heel hip hoor! Verschillende van mijn collega’s hebben het, en dat zijn geen tuttebellen of modepoppen. Gewoon opdoen Loes van Rosse!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: