IMAG1191

Vanochtend viel het me opeens op: we zitten nu echt in het holst van de winter! Het is koud, grijs, kaal. Ik merk aan mezelf dat ik meer naar binnen gekeerd ben in deze maanden. Dat ik veel behoefte heb aan koffie drinken, met andere zzp-ers, met vrienden, aan gezelligheid. Tegelijkertijd kan ik er niet omheen: ik ben drukker dan in de zomermaanden bezig met het herijken van mijn doelen en wensen. Met de ‘waarheen-waartoe-waarvoor’ vraag. Soms stemt dit me somber, lijkt het allemaal één grote worstelpartij, met mezelf. Maar soms valt inspiratie in bakken uit de hemel, lijkt het. De winter is voor mij de tijd om scherp te stellen en te onderzoeken. De Coachingskalender 2013 komt, in dit kader, weer met een waarheid als een koe: je passie vind je niet in één keer. Het is een proces. Of, zoals op de achterkant mooi staat uitgelegd:

Je passie vinden is als fitnessen. Je hebt na twee dagen fitness nog geen grotere spieren. Je gaat door omdat je erop vertrouwt dat het proces werkt en dat de resultaten zich op termijn aandienen.

Uit de Coachingskalender 2013, Uitgeverij Boom Nelissen / M. Lingsma & A. Boers 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: