IMAG1244

Zelden werd mij zo uitvoerig, vaak en nadrukkelijk “goede reis en geniet ervan” toegewenst als afgelopen week. Vóór vertrek naar Rome. Ondertussen zit de reis er – helaas – al weer op, maar het was beslist opmerkelijk. Al die goede wensen. Aardig vond ik het ook. Nu ik over nadenk, er klonk een diep verlangen in door. En toen ik gisteren het vliegtuig uitstapte en werd verwelkomd door de meest ijzige poolwind denkbaar, begreep ik het meteen. Iedereen snakt gewoon naar het einde van deze buitengewoon lange winter. Om de moed erin te houden deze foto. Hang in there; ik heb de lente gezien, en heus, ze is onderweg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: