Sinds ik afgelopen jaar de opleiding werken met opstellingen – systemisch werken in de praktijk heb afgerond, werk ik veel met opstellingen. Ik ben er heel enthousiast over. Ik merk dat het een ongelooflijk krachtige methode is om persoonlijke patronen en gedrag zichtbaar te maken. Krachtig in z’n eenvoud. Het vraagt maar een kleine inspanning en levert heel veel (zelf)inzicht op. Dus als je met een vraag zit, ergens steeds weer in vastloopt, of iets maar niet los kunt laten, dan is een opstelling misschien iets voor jou. Dit is het moment om nog vóór het nieuwe jaar met jezelf aan de slag te gaan!

IMAG1512

 

Nieuw: Doe een 1-op-1 opstelling!

Vraag je je weleens af:

 • waarom loop ik altijd tegen hetzelfde aan?
 • Waarom reageer ik altijd zoals ik reageer op mijn familie of mijn collega’s? (terwijl ik dat zo graag anders zou willen)
 • Waarom kost het me zo’n moeite bepaalde gewoontes te doorbreken of los te laten?
 • Waarom zit ik mezelf soms in de weg?
 • Waarom ondermijn ik mezelf?
 • Waarom lukt het maar niet om eens flink door te zetten en verder te komen?

Iedereen loopt wel eens vast. Bijvoorbeeld omdat je altijd maar weer in diezelfde valkuilen stapt, of terugvalt op hetzelfde, vaak ondermijnende gedrag. Omdat je het gevoel hebt dat iedereen over je heen loopt en je niet ziet staan. Of omdat je maar niet los kunt komen van bepaalde gevoelens van onzekerheid of angst. Als je vastloopt, voel je je meestal niet erg senang. Je zelfvertrouwen neemt af en het gevoel van onzekerheid wint terrein. Een negatief zelfbeeld staat ontwikkeling en groei in de weg. De boel stagneert.

Zonde, want dat betekent dat jij je talenten & kwaliteiten niet maximaal benut!

Het doen van één enkele opstelling kan je heel veel geven. Bijvoorbeeld:

 • Je begrijpt opeens waarom je vaak tegen hetzelfde aanloopt
 • Je krijgt inzicht in de herkomst van bepaalde patronen in je gedrag
 • Je doorbreekt gewoontes en gedrag waar jij last van hebt
 • Je neemt afscheid van negatieve gevoelens en emoties
 • Je leert omgaan met die lastige broer of die vervelende collega (en hem/haar misschien zelfs begrijpen!)

Het doen van een opstelling geeft je inzicht en zet de boel weer in beweging. Het geeft je de ruimte om verder te gaan. Daarnaast – hoor ik vaak terug en  zo ervaar ik dat zelf ook – , werkt een opstelling helend. Een opstelling geeft rust.

Werken aan jezelf is ontzettend leuk. Maar het vraagt soms ook om moed, dat weet ik heus wel! Ik help je graag over de streep:  wie nog in 2013 een afspraak maakt voor een 1-op-1 opstelling en boordevol (zelf)inzicht het nieuwe jaar ingaat betaalt gereduceerd tarief:

Tot 31 december 2013 betaal je slechts € 55,00! Dit aanbod is verlengd t/m 31 maart 2014

(Daarna ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom maar dan betaal je € 75,00)

 

 Meld je hier aan

Voor meer informatie over werken met opstellingen zie mijn website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: