DSC_0916

 

Alles met mate, is een motto dat ik fervent aanhang. Dat houdt het lekker overzichtelijk vind ik. Het geeft houvast in een wereld vol overdaad van werkelijk alles. Een beetje van heel veel werkt voor mij goed. In de meeste gevallen. Vanmiddag kocht ik een broodje in de kantine toen het ter sprake kwam. ‘Helemaal waar Loes’ zei W. bij wie ik mijn lunch afrekende, ‘behalve van liefde, daar kun je nooit teveel van krijgen’.

Ik heb deze foto – een ansichtkaart op de muur van een toilet – al heel vaak bekeken. Elke keer bestudeer ik de foto en elke keer raakt en ontroert hij me. Hoog tijd om hem te delen dus. Alles met mate behalve de Liefde!

naam van fotograaf volgt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: