kamperen

 

Hoe heerlijk toch, die welverdiende vakantie! Ik hoop dat iedereen er ongelooflijk van gaat genieten. Vanuit mijn praktijk weet ik dat juist die vakantie – hoe leuk ook – grote uitdagingen met zich mee kan brengen. Vooral als je opeens de hele dag een stel kinderen over de vloer hebt. Mijn gast blog van deze maand op Anababa.nl gaat hierover en geeft 5 tips om het vooral ontspannen en gezellig te hebben en houden met elkaar tijdens de vakantie. Lees hem hier !

 

foto: http://www.kampeerzaken.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: