Viva 1 Viva 2

 

VIVA 48/49 @ The office Issue is nu verkrijgbaar in de winkel. Een themanummer over vrouwen & werk. Journaliste Tamara Klopper interviewde mij voor het artikel over de kwaal waar veel (werkende) vrouwen aan lijden: het gevoel altijd tekort te schieten, ook wel bekend als schuldgevoel. Tamara kiest voor een leuke invalshoek, namelijk: hoe kan het dat mannen dit veel minder hebben?! Hoe doen ze dat toch?

Het is een mooi artikel geworden waar ook Karin Bosveld (coach en mindfulness-trainer) en Roos Vonk (hoogleraar sociale psychologie) aan hebben bijgedragen. Herkenning gegarandeerd! VIVA 48/49 ligt nu in de winkel!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: