Hersfst 2014

 

Vanochtend liep ik in gedachten over straat, van de ene afspraak naar de ander. Toevallig viel mijn blik op een boom aan de overkant van het water. Ik ben even blijven staan, want die boom was werkelijk prachtig. Het ochtendlicht, de zon, de herfstkleuren, het bankje eronder…. alles aan dit beeld was prachtig. Ik heb het beeld in mijn hoofd geprent en draag het nu bij me. En het grappige is, het geeft rust, maakt me mild en vrolijk tegelijkertijd. Leuk hoe zo’n klein moment van echte aandacht, zoveel op kan leveren!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: