Ik kom zoveel leuke vrouwen tegen in Leiden en omstreken. Vrouwen die van hun passie hun vak maken. Vrouwen met een twinkel in hun ogen als ze over hun werk praten. Vrouwen die hun hart volgen en zich vol enthousiasme storten op een eigen bedrijf. Ontzettend leuk en inspirerend. Daarom stel ik graag Leuke Leidse vrouwen voor op mijn blog. Deze keer Inge de Fluiter; schetsen is haar ding!

Inge de fluiter

 

Meestal vind je hier het interview met de nieuwe Leuke Leidse. In dit geval verzeker ik je dat het meer dan de moeite waard is om verder te klikken. Want dan krijg je écht een goed beeld van wat Leuke Leidse Inge doet. Veel plezier, laat je inspireren!

 

 

 

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: