croissant

 

Klein geluk: de dag beginnen met een fantastische knapperige croissant, gemaakt door de Franse bakker die vanochtend heel vroeg is opgestaan en met een glimlach van oor tot oor de nog warme croissant in het zakje deed en aan mij overhandigde.

In coaching trajecten komt het vaak naar voren: de constatering dat er eigenlijk veel te weinig aandacht en waardering is voor de kleine, dagelijkse dingen in het leven. Terwijl die juist voor heel veel geluk kunnen zorgen. Als je er maar oog voor hebt! Daarom meteen maar even een oefening of experiment: kun jij iets kleins bedenken, waar je eigenlijk heel gelukkig van wordt? Enjoy!

 

Nieuw in Leiden is Boulangerie Mamie Gourmande, zéér de moeite waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: