Waar gaat het om in het leven? Dat blijkt toch vaak de vraag waar het allemaal om draait in een coaching traject. Hoe besteden we onze tijd, energie en aandacht? Waar doen we het eigenlijk allemaal voor. En welk pad te volgen? Het is soms een heel geworstel. Daarom een quote van deze bijzondere vrouw: Jane Goodall, die vandaag op een steenworp afstand van mijn huis een lezing geeft in Leiden.

quote Jane Goodall

Jane Goodall is bekend van haar baanbrekende werk in Tanzania, waar zij als jonge Britse antropologe in 1960 onderzoek deed naar chimpansees. Tegenwoordig zet ze zich in voor haar Jane Goodall Institute. Ze is één van de inspirerende mensen die meewerkten aan het ‘Power of the heart‘ project van Baptiste de Pape.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: