Loop jij al een tijdje op je tenen? Voel je je uitgeblust?

Vind je het lastig je te concentreren? Is het je allemaal teveel?

Doordat je langere tijd hoge prestaties hebt geleverd. Zonder écht bij te kunnen tanken. Of omdat er door je omgeving structureel op verschillende vlakken tegelijk een beroep op je wordt gedaan en je de tijd niet hebt te ontspannen. Omdat je er gewoon niet zo goed in bent om je grenzen aan te geven en ‘nee’ te zeggen. Omdat er allerlei veranderingen hebben plaatsgevonden in je leven en jij je daar (nog) niet helemaal in kunt vinden? Of een combinatie van dit alles?

Het slechte nieuws: het zou goed kunnen dat je (zwaar) overspannen bent of zelfs tegen een burn-out aanzit.

Het goede nieuws: je bent echt niet de enige die hier mee kampt en ik kan je helpen herstellen.

De CSR-methode voor stress- en burn-outklachten

Begin 2017 ben ik in de leer gegaan bij het CSR-centrum voor stress en burn-out coaching omdat ik in mijn praktijk zeer regelmatig mensen voor me had met (ernstige) vermoeidheidsklachten. Sinds maart pas ik de CSR-methode met succes toe in mijn praktijken en die blijkt heel praktisch en efficiënt. Binnen 6 weken vindt er aanzienlijke verbetering plaats.

Wil je weten hoe een burn-out ontstaat?

Meer weten?

Wil je meer weten over stress- en burn-outklachten, het effect van stress op je lichaam, hoe je overbelasting kunt voorkomen of wat te doen als je denkt dat je overspannen bent? Neem dan contact met mij op, dan bespreken we jouw situatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: