Ik ben al jaren heel tevreden dat Loesje namens mij geestige, knappe en mooie teksten bedenkt. En die dan op een kaartje voor me afdrukt zodat ik feitelijk alleen nog maar een postzegel hoef te plakken en thats it. Verder niets, mijn naam staat er al op. Hoe geweldig is dat? Ik vind eigenlijk dat het tijd wordt dat ik Loesje daar eens voor bedank. Door middel van een beetje reclame op mijn blog. Bij deze!

‘Teksten van Loesje op canvas afgedrukt.’ Dat las ik vandaag op Twitter. Wat een goed idee! Misschien moest ik er maar een paar mooie bestellen, voor op mijn werkkamer of zomaar ergens in huis. Leuk!

http://www.loesjeopcanvas.nl/ Twitter: @LoesjeNL

Tekst hierbover www.krabbelpagina.nl

 

1 reactie

  1. Wat een leuk blog en inderdaad verdient Loesje die aandacht wel! Ik zag bij de huisarts deze week ook een paar uitspraken van Loesje hangen, in verband met de bezuinigingen die de huisartsen moeten invoeren en zodoende hun patiënten vaker moeten doorsturen naar specialist om b.v. wratje weg te halen enz. Er stond een kreet, iets van ‘oren uitspuiten? Ga maar naar de brandweer’ en ‘Last van slaapproblemen? Ga maar naar de coffeeshop’. Ik lag helemaal in een deuk bij het idee maarrrrr het zette me ook weer even aan het denken! En dat is nou juist zo leuk!

    Groetjes van Irene Wing Easton (auteur ‘MOE is MOE maar voldaan’)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: