DSC_0457

Aan het einde van het oude en het begin van het nieuwe jaar blik ik graag even terug. Ik vind het prettig een moment stil te staan en achterom te kijken, bij mezelf na te gaan wat er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar. En daarna merk ik dat ik snel en vol verwachting vooruit kijk. Hoe zal 2014 er voor mij uit gaan zien? Natuurlijk heb je niet alles zelf in de hand, maar tóch! Afgelopen jaar was Jessica de Lannoy Leuke Leidse op mijn blog. Haar motto is me bijgebleven: “een droom is een doel met een deadline”.

Zo had ik het nog niet eerder bekeken, met deze pragmatische blik. Leuk! Dromen hebben we allemaal. Waarom niet één van die dromen eens bij de horens vatten, de doelstelling erachter uitwerken en er meteen ook maar een deadline aanplakken? Dat maakt zo’n droom ineens heel concreet en binnen bereik. Is nieuwjaarsdag niet het uitgelezen moment om een nieuwe droom-doel-deadline met jezelf af te spreken?! Ja toch? Voor mij wel.

Gelukkig nieuwjaar, may your dream(s) come true…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: