in-the-moment[1]

3 redenen om juist NU met jezelf aan de slag te gaan!

Na een lange zomer, terug van vakantie, rol je zo weer het gewone leven in. September is een uitgelezen maand om stappen te ondernemen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Drie redenen om juist NU aan de slag te gaan:

1. Denk in  september nog eens terug aan je vakantie en de gevoelens die naar boven kwamen toen je even afstand kon nemen van je ‘gewone leven’. Die zitten nu nog dichtbij en zijn makkelijk terug te halen. Zaten er diepe wensen bij? Vragen of gevoelens die je echt raakten? Schrijf ze op. Ze horen bij je. Is het niet eens tijd om ze de aandacht te geven die ze verdienen?

2. Vlak na de vakantie ben je – als het goed is! – fris en helemaal opgeladen met nieuwe energie. Een heel geschikt moment voor zelfontplooiing. Mocht je merken dat alle energie meteen wegstroomt op het moment dat je weer aan de slag gaat, dan is het ook een teken dat niet moet negeren: dan is het zekertijd voor actie!

3. Als het niet NU is, wanneer dan wel? Voor je het weet zit je weer gevangen in het dagelijks ritme. Dan lijkt het allemaal opeens niet meer zo belangrijk. Tót het weer vakantie is en alles opnieuw boven komt….waarom blijven uitstellen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: