herfst2013

 

3 redenen om NU met jezelf aan de slag te gaan!  

  1. Denk in september nog eens terug aan je vakantie en de gevoelens die naar boven kwamen. Die zijn nu nog heel dichtbij en makkelijk terug te halen. Zaten daar diepe wensen bij? Verlangens of gevoelens die je echt raakten? Schrijf ze op en neem ze mee. Kijk er in ieder geval één keer per week naar. Ze horen bij je, geef ze de aandacht die ze verdienen.
  2. Vlak na de vakantie ben je – als het goed is! – fris en helemaal opgeladen met nieuwe energie. Een heel geschikt moment voor zelfontplooiingMocht je merken dat alle energie meteen wegstroomt op het moment dat je weer aan de slag gaat, dan is het ook een teken dat je niet moet negeren: dan is het zeker tijd voor actie!
  3. Als het niet NU is, wanneer dan wel? Voor je het weet zit je weer gevangen in het dagelijks ritme. Dan lijkt het allemaal opeens niet meer zo belangrijk. Tót het weer vakantie is en alles weer boven komt…. Waarom blijven uitstellen? 

Bovenstaande tekst is afkomstig uit mijn nieuwsbrief ‘Kom in Balans met jezelf!’ Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen, meld je dan hier aan en ontvang ter verwelkoming meteen de 5 ultieme tips voor een gebalanceerd leven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: