Stoeltjes 1

 

 

Iedereen die wel eens in mijn praktijk is geweest, kent deze twee stoeltjes. Ze waren even afwezig, want ook stoelen hebben soms aandacht en verzorging nodig. De afgelopen weken heb ik ze op de cursus Stofferen-kan-je-leren! voorzien van een hele nieuwe look. Het was een feest om onder begeleiding van enthousiaste vakmensen en in gezelschap van mede-amateur stoffeerders met mijn stoeltjes bezig te zijn. Gisteren waren ze klaar en konden ze mee naar huis. Ik ben heel blij dat ze weer terug zijn waar ze horen: bij mij in de praktijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: